ПО ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ НА ДУШУ НАСЕЛЕННЯ

За матеріалами інтернет-видань 26.10.2024 178

Зеленський анонсував з грудня виплати 1 тис. грн кожному українцю. Кошти можна витратити на вітчизняні товари, комуналку, ліки, квитки, книги, донати

Дар'я Куркіна 25 жовтня 2024 року - п'ятниця

Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський розповів, що доручив уряду запровадити з 1 грудня програму єПідтримка, згідно з якою кожен українець отримає 1 тис. грн, які можна буде витратити на вітчизняні товари й послуги

Про це він повідомив у вечірньому відеозверненні.

"Я доручив уряду запровадити з 1 грудня нову програму, яка буде відчутною для кожної сім’ї в Україні. Це єПідтримка для всіх наших людей – дорослі, діти, кожна сім’я в Україні. Тисяча гривень на людину – на родину це вийде по кілька тисяч гривень, і кошти можна буде витратити на оплату українських товарів і послуг", - сказав президент.

За його словами, цю суму громадяни зможуть спрямувати на оплату комунальних послуг й електрики, на квитки Укрзалізниці чи лікарські засоби українського виробництва. Водночас кошти можна буде донатити.

"Також доручив, щоб ці кошти можна було витратити на українські книжки, на культурні послуги. Можна донатити на військових – волонтерам, на дрони. Усі деталі має визначити Кабмін і представити все це людям. Я чекаю цього найближчим часом. Першого грудня гроші мають бути у людей", - заявив Зеленський.

  • 25 жовтня Кабмін схвалив експериментальний проєкт щодо надання субсидії внутрішньо переміщеним особам на оплату вартості оренди житла.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ