Подробиці російського удару по готелю в Кривому Розі

Микола Ясень 27.08.2024 99

 

Вівторок, 27 серпня 2024 року

Вночі 27 серпня росія вдарила по готелю у Кривому Розі - є загиблі та поранені. Станом на ранок тривають пошуково-рятувальні роботи, під завалами шукають людей.

Матеріал підготував "Апостроф".

В ДСНС повідомили, що внаслідок ворожого удару по Кривому Рогу загинуло 2 людини, ще 5 — отримали травми різного ступеня тяжкості. Надзвичайникам вдалося врятувати 5 людей.

Росіяни поцілили ракетою по готелю у місті, частково зруйнувавши чотириповерхову будівлю. Це сталося близько півночі.

Станом на ранок тривали пошуково-рятувальні роботи: "..під завалами ймовірно залишаються ще 2 людини… Разом із рятувальниками на місці працюють верхолази ДСНС та кінологи. Психологи ДСНС надали допомогу 11 дорослим і 2 дітям".

Пошкоджено також 6 магазинів, 4 багатоквартирні житлові будинки та 8 автомобілів.

Очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук також написав про безпекову ситуацію на Дніпропетровщині станом на ранок:

"Наразі відомо про 2 загиблих (чоловік і жінка) та 5 поранених. У лікарні знаходиться 43-річна жінка у важкому стані. Госпіталізований і 37-річний чоловік. Він у стані середньої тяжкості. Ще троє поранених лікуватимуться вдома. Двоє людей не виходять на зв’язок. Вони можуть знаходитися під завалами".

Нагадаємо, в понеділок, 26 серпня, Росія здійснила наймасовіший комбінований удар по об'єктах критичної інфраструктури України - залучила 236 засобів повітряного нападу.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ