Полковник СБУ Олексій Зеленський підпрацьовує перекупом

За матеріалами інтернет-видань 28.06.2024 324
Полковник СБУ Олексій Зеленський підпрацьовує перекупом
   Начальник управління СБУ полковник Олексій Зеленський займається бізнесом із продажу автомобілів та котеджів преміум-класу. Як тільки часу у людини вистачає на службу та війну, незрозуміло. Дивно, що ще шаурму не додумався продавати, управління в центрі Києва знаходиться, там у обідню перерву великій потік людей, зручна точка продажу....
   «За останні десять років тільки з мого номеру телефону було продано 47 автівок», - каже журналісту Слідство.Інфо полковник СБУ Олексій Зеленський. Він очолює управління, яке мало б займатися захистом держави від корупції та організованої злочинності.
   Але він особисто займається перепродажем автівок. Тільки за останній рік в нього, дружини та мами зʼявилися Mercedes 500, Lexus LX 600., BMW X6 і два мотоцикли BMW.
   Полковник СБУ детально описує автівки, які він купує дешево, ремонтує та продає дорого. Розповідає про те, як платити поменше податків. Також розповідає про 5 будинків у Козині та Підгірцях, які він та близькі родичі купили, перебудували, поремонтували та продали. Чи планують продати.
   З цієї півгодинної розмови з нашим журналістом я зробила висновок, що такий потік автівок та будинків не мав би залишати Зеленському часу працювати на державу. Все це має ознаки бізнесу і посадовець цього не приховує.
   Але в СБУ вважають, що діяльність їхнього полковника Олексія Зеленського із перепродажу автівок та будинків є... законною, офіційною та такою, з якої сплачуються усі податки. Про це СБУ повідомила після виходу нашого розслідування. Водночас в «Антикорупційному штабі» вбачають у зібраних нами фактах ознаки бізнес-діяльності посадовця, яка заборонена законом.
   Нагадаємо, у розслідуванні йшлося про статки Зеленського та його родичів. За останні роки вони змогли придбати цілий автопарк із дорогих автомобілів, а також будинки у Конча-Заспі. Сам посадовець пояснює, що все майно, яким користується він та члени його родини, перепродається. А він сам підпрацьовує «перекупом».

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ