Польська зброя привела орок до тями в Сіверськодонецьку, - МВС

Григорій Давиденко 17.06.2022 1021

Польська зброя змінила хід війни в Сіверськодонецьку - МВС

Без паритету важкого озброєння не можна навіть умовно говорити про контрнаступ по всій лінії фронту. Фото: Генштаб

Позавчора у Бельгії міністри оборони майже 50 демократичних держав світу у рамках наради "Рамштайн 3" констатували, що постачання важкої зброї Україні може кардинально змінити ситуацію на передовій.

Польські 155-міліметрові установки вже змінили хід війни у Сіверськодонецьку. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Ростислав Смірнов у ефірі національного телемарафону, передаж "Gazeta.ua". Радник наголосив:

 - Саме це озброєння дозволило "устаканити" ситуацію, і загарбники це зразу відчули. Без паритету важкого озброєння не можна навіть умовно говорити про контрнаступ по всій лінії фронту. І це буде якраз той стратегічний перелом у цій війні, коли ми зможемо дійсно перемогти цим нашим умовним паритетом у важкому озброєнню. Французькі самохідні установки й важка німецька зброя можуть змінити хід війни. У нас є багато відомостей про позиції ворога, скупчення військової техніки. Але в нас доволі невелика кількість саме таких установок. І вони, ці установки, якраз і є основа основ нашого успішного контрнаступу.

Агресор має бути викинений з території України і зачинений в своїй залізній клітці, аж до його краху, як це сталося і з войовничим срср.. Крайня світовоа терористична  імперія  не має нічого спільного з демократичним світом і правами людини. Чим швидше колективний Захід допоможе нам необхідною зброєю, тим більше Україна збереже життя своїх воїнів і цивільного населення, постійно наголошує президент Володимир Зеленський.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ