Понад 40% українців не довіряють власній державі

За матеріалами інтернет-видань 25.10.2023 460
Понад 40% українців не довіряють власній державі
Українці не довіряють владі фінансування відновлення.
41,7% українців довірили б урядам інших держав розподіл грошей на відновлення України, - дані опитування Active Group за 14-20 жовтня 2023 року.
Тобто понад 40% українців не довіряють уряду України розподіляти фінансування на відновлення.
Також 37,8% з опитаних довірили б фінансування відновлення міжнародним фондам, а 35,8% - міжнародним громадським організаціям. Також 20,2% довіряють українським громадським організаціям у цьому питанні.
І тільки 15,6% українців довірили б це питання Офісу Президента України, Уряду України (13,3%), обласним адміністраціям (10,6%), місцевим радам (7,7%), ВРУ (6,2%) та міським головам (4,2%).
Тобто українці довіряють у 2-5 разів більше іноземним організаціям, ніж власним владним структурам. Це жахливо. Бо без довіри неможливо впроваджувати будь-які структурні та інституційні реформи. Довіра - це головне, це фундамент будь-яких змін на краще. Нема довіри - нема змін. Буде довіра - будуть зміни.
Як це виправити? Як владі отримати більше довіри українців? Все дуже просто. Просто перестаньте красти і притягніть до суворої відповідальності тих, хто вже вкрав, особливо серед оточення Президента, народних депутатів, суддів, прокурорів, міських голів, керівників ОВА та інших топ-посадовців.
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ