ПОСМІШКА ГРІЗНИМИ ЗУБАМИ З-ПІД ВОДИ

За матеріалами інтернет-видань 05.10.2023 358

Вперше в історії впіймали рибу з людськими зубами

ahzkahter792eh562gshoppv7kbnnm99sb2yim4e

Хлопець був стривожений і шокований, виявивши рибу з повним ротом “людських зубів”, причому масивна тварина виявилася рекордсменом. Про це повідомляє super.znaj.ua, пише agronews.ua.

Коротше 38-річний Браян Саммерлін ловив рибу в Танжер-Саунд американського штату Меріленд, коли спіймав рибу, яку він ніколи не сподівався побачити там. Моторошна риба схопила гачок ніби як парою зубних протезів, блиснувши далі хижою усмішкою повним ротом практично людських зубів.

Риба-вівчарка, яку важко спіймати і яка відома тим, що краде у рибалок наживку, попалася  Браяну на гачок. Браяну захотілося спершу навіть вкинути назад у воду свій улов, щоб його дочка не угледіла це страхоаище, але не вийшло. Оскільки його дочканавіть захотіла “зберегти зуби” для зубної феї. З того часу рибалка назвав дивовижну рибу унікальною знахідкою. Він розповів, як приятель допоміг йому зловити дивного звіра під час риболовлі.

Браян сказав: “Це дивовижні риби, які пристосувалися до їжі, яку вони їдять. У них є передні зуби, які можуть відкушувати черепашок з будь-якої підводної структури. У них також є корінні зуби у верхній та нижній частині рота, щоб роздавлювати ракоподібних. Моя дочка хоче зберегти зуби, щоб покласти їх під подушку для Зубної феї, тому що вони виглядають так само, як людські зуби… На щастя, мій друг Кріс порадив мені зменшити опір, щоб риба не зірвалася з волосіні. Адже чинила вона опір близько 25 фунтів, так що це було трохи стресово.

З того часу пану Саммерліну приписують затримання рекордної риби. Приголомшлива риба вагою 16,6 фунтів, яку впіймав Брайан під час своєї подорожі, побила раніше встановлений рекорд вилову в Меріленді в серпні 2020 року, вага якого склала 14,1 фунта. Рибу зважували після улову в Kool Ice and Seafood.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ