Посварився з дружиною і взяв та облив себе бензином і підпалив. А тепер питання чи зможуть медики врятувати його від смерті?

За матеріалами інтернет-видань 05.08.2024 124

 

68-річний чоловік посварився з жінкою, взяв каністру з бензином, вилив на себе і підпалив. Жінка самостійно загасила полум’я за допомогою води. У вкрай важкому стані постраждалого госпіталізували до Кам’янської ЛШМД.

Про спробу суїциду через самоспалення повідомила завідувачка Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса Биданцева. За її інформацією, інцидент стався 31 липня в одному із мікрорайонів Кам’янського.

На виклик, що надійшов до Центральної обласної диспетчерської «103» о 14:43, виїхала бригада Кам’янської станції Південної підстанції обласного центру ЕМД та МК. За 10 хвилин бригада вже була на місці, де  з’ясувала обставини події. Після надання  екстреної медичної допомоги (знеболення трьома сильнодіючими препаратами, масивна інфузія в 4 вени під час транспортування 6-и флаконів сольових розчинів, інгаляція кисню, асептична обробка опікових поверхонь) постраждалого з діагнозом: «Термічні опіки полум’ям всього тіла ІІ-ІІІ ст. більше 80%. Термічні опіки дихальних шляхів. Шок» госпіталізували до Кам’янської лікарні швидкої медичної допомоги. Отож понад 80 відсотків обгорілого тіла, і питання тепер стоїть так: жити чи не жити чоловіку?


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ