ППО збила понад 60 із більш як 70 рашистських ракет

Григорій Давиденко 05.12.2022 298
    
       Упродовж поточної доби, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни, російські окупанти завдали масованого ракетного удару по цивільній інфраструктурі на всій території України. Зокрема під удар потрапили енергооб’єкти у Київській, Вінницькій та Одеській областях.
       За попередньою інформацією, понад 60 із більш як 70 ракет, які противник сьогодні випустив по території України, збиті силами і засобами ППО Сил оборони. Інформація уточнюється. Про це повідомив Генштаб ЗСУ.
    Більш конкретне полвідомдення надійшло від Повітряних сил. За ї\хніми даними:

     - Загалом випущено понад 70 ракет. За попередньою інформацією пуски 38 крилатих ракет Х-101/Х-555 здійснювалися із восьми літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95мс з району Каспійського моря та Волгодонська Ростовської області.

  Також противник завдав удару 22-ма крилатими ракетами типу "Калібр" із кораблів Чорноморського флоту.

        Крім того, з акваторії Чорного моря Україну атакували дальні бомбардувальники Ту-22м3 трьома крилами ракетами Х-22, а також винищувачі Су-35 шістьома керованими авіаційними ракетами Х-59 та однією Х-31П.

      А командування "Схід" повідомило, що в небі Січеславщини ППО збила 15 ворожих ракет, у небі Полтавщини - більше десяти.

    Відтак загальне число збитих московських ракет приблизно дорівнює 90 %. Це дуже пристойний результат, якщо врахувати значну швидкість цих "посланців сатани", що сьогодні чули опівдні жителі Дніпропетровщини.

    Спасибі воїнам ППО за відмінну службу народу України!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ