Працюючий бензогенератор ледь не забрав життя родини із Дніпропетровщини

За матеріалами інтернет-видань 31.10.2022 672

У с. Надеждівка Новомосковського району Дніпропетровщини мати з дітьми 13 і 12 років отруїлись чадним  газом. Повідомила ФБ - сторінка гендиректора обласного Центру екстреної допомоги Радія Шевченка.
Зазначається, що причиною отруєння стала нічна робота бензогенератора. Чоловік залишив на веранді приватного будинку працюючий бензогенератор, а  коли побачив вранці дружину та дітей без свідомості, виніс їх на вулицю та викликав  "швидку".
На місці події  дві бригади Новомосковської станції ЕМД,  фельдшери Володимир Шеремет,  Ліна Михалик  та водії Анатолій Загребельний,  Олександр Гончар, налаштували   сучасне медобладнання із санітарних  автомобілів і надали постраждалим своєчасну екстрену медичну допомогу.


Зокрема, на місці та під час  транспортування в лікарню відбувалась інгаляція кисню (специфічний антидот при отруєнні чадним газом).  Двоє дітей у важкому стані та жінку в стані середньої тяжкості з попереднім діагнозом "Отруєння чадним газом" доставили  в Новомосковську ЦРЛІЛ. Там  дітям забезпечили реанімаційну допомогу. Пізніше постраждалих перевели до  Регіонального медичного центру родинного здоров'я м. Дніпра.
Лікарі стурбовані, що з початком холодної пори року, перебоями в електропостачанні, відсутністю опалення трапляються такі нещасні випадки. Їх можна було б уникнути при  дотриманні елементарних правил безпеки.  
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ