Представники моніторингової місії ООН відвідали Нікополь

За матеріалами інтернет-видань 18.10.2024 33
Представники моніторингової місії ООН відвідали Нікополь

Від початку ворожих обстрілів Нікополя в місті було поранено 461 особу, ще 61, на жаль, загинули. Внаслідок ворожих обстрілів Нікополя лише за вересень цього року було госпіталізовано 20 людей з мінно-вибуховими травмами. Загалом у минулому місяці через збройні атаки ворога було поранено 24 нікопольці, ще 5, на жаль, загинули (в тому числі й діти). Таку статистику смертей і поранень через російську війну наводить Нікопольська міська рада.
Зокрема, зазначається, що питання збереження людських життів обговорювалося на зустрічі міської влади з представниками моніторингової місії Організації Обʼєднаних Націй з прав людини в Україні.  
Також йшлося про щоденні виклики, з якими стикаються лікарі. Адже наслідки дій ворога, що спричиняють страждання, чинять шкоду здоровʼю та становлять загрозу для життя цивільного населення, непоправні.  Місто потребує  створення реабілітаційного відділення. Для цього потрібна ґрунтовна підтримка від міжнародних та благодійних організацій.    
Представники моніторингової місії наочно ознайомились з фактами пошкоджень цивільної інфраструктури та медустанов Нікополя.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ