Президент Зеленський замість серіалів має направити 400 мільйонів для купівлі дронів

За матеріалами інтернет-видань 20.07.2023 272
На зображенні може бути: 1 особа та текст «бðзнес цензор державний телеканал "дом" витратить 34 мльйони на серіал про автора звернення до зеленського "вова, #баш ix бл###" державне пдприемство "мультимедйна платформа номовлення укра"ни" (телеканали "дом" "UATV") мнстерства культури та нформацйной полтики уклало угоду на створення сералу п.д робочою назвою "CMT нгулець" вартстю 33,6 млн грн.»
  Аж 400 мільйонів гривень виділила держава на виробництво розважальних серіалів для структур, пов’язаних з друзями Офісу президента та міністра культури...
   Згідно з аналізом державних закупівель на виробництво серіалів, у 2023 році на непрозорих конкурсах, під свої фірми, держава виділила 400 мійльонів гривень: https://detector.media/.../2023-07-19-vid-pokhoronu.../
   400 мільйонів гривень - це ДВАДЦЯТЬ П’ЯТЬ ТИСЯЧ Fpv-дронів-камікадзе, ДВАДЦЯТЬ П’ЯТЬ ТИСЯЧ точних ударів по російських окупантах, це тисячі врятованих життів украінських воїнів! Яким під час війни потрібна зброя та забезпечення, а не новорічні серіали, які будуть якось на колінці ліпити.
   Краща розвага - коли в новорічну ніч будуть крутити відео з ураженням рашистських окупантів тими самими дронами-камікадзе, які придбають за гроші, які знімуть із фінансування нікому не потрібних серіалів.
На зображенні може бути: текст
   Коли президент Володимир Зленський обмежить нецільові витрати державного бюджету на «новорічні комедії» під час війни? Невже телевізійники не могли б якийсь час попрацювати за волонтерський рахунок, збирати гроші на свою творчість? Як тільки совість дозволяє брати ці гроші з бюджету…
   Бо народ збирає кошти на озброєння, і в першу чергу на дрони, тому що державний бюджет у значній мірі йде на інші, далекі від війни, цілі.
   Президент Зеленський та голова Офісу Єрмак, які самі є кінопродюсерами, мають негайно відмінити цю ганебну розтрату державних коштів, і спрямувати ці гроші на озброєння! Закупівлі цих фільмів треба відмінити, контракти розірвати, а гроші спрямувати на Fpv. Це буде правильна історія, яка викличе повагу до президента і позитивну реакцію серед суспільства.
   Дуже чекаємо на рішення Верхоновго Головнокомандувача і відміну усіх витрат на далекі від війни розважальні проєкти!
  Юрій Бутусов, військовий експерт, сторінка ФБ.
 
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ