Прифронтові громади Січеславщини безплатно отримають дрова

За матеріалами інтернет-видань 25.11.2022 300
Прифронтові громади Січеславщини безплатно отримають  дрова

За словами заступниці голови Дніпропетровської ОВА Ольги Горб, до області вже надійшло понад 750 куб. м деревини. У 6  громадах Дніпропетровщини вже роздають дрова. До кінця року їх отримають всі 10 громад регіону, що визнані територіями активних бойових дій.

Відомо, що проєкт з забезпечення безкоштовними дровами діє  для мешканців прифронтових територій всієї України. Зокрема, в Дніпропетровщині отримають безплатно дрова майже 26 тисяч родин із Широківської, Зеленодольської, Мирівської, Марганецької, Нікопольської, Червоногригорівської, Великомихайлівської, Маломихайлівської, Новопавлівської та Покровської громад.  

Як наголосила Ольга Горб, першими  дрова отримають люди з інвалідністю, багатодітні родини, сім'ї загиблих захисників, переселенці, які орендують житло, самотні старшого віку, родини, житло яких пошкодили російські загарбники.
Доставка безкоштовна.
За повідомленням Дніпропетровської ОДА, для  отримання деревини необхідно звернутися до органів місцевого самоврядування і подати письмову заяву. Для пакету документів варто підготувати копію паспорта, ідентифікаційного коду та довідку, що підтверджує перебування на цій території.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ