Припинення роботи ВР на місяць під час війни - робота на ворога

За матеріалами інтернет-видань 25.07.2024 264
Припинення роботи ВР на місяць під час війни - робота на ворога
   Верховна Рада пішла на канікули?
   Ви тільки на хвилинку уявіть ситуацію: ми з побратимами зібрали зброю і всі дружно поїхали на місяць у відпустку (море-озера і все таке). Війна ж зачекає?
    Сергій Рудик, екснардеп, військовослужбовець ЗСУ, сторінка ФБ.
Скажете, таке дикунство не вкладається в голові? Ні, цілком реальна картина. Парламент воюючої країни закрили на гамазейний замок на цілий місяць, аж до 21-го серпня. Воєнні законопроєкти (а їх зависло немало) – пофіг. Корупція, євроінтеграція, ревізія бюджету – фіолетово. Реформа митниці, де мільярди розтягують по кишенях – не на часі.
Арахамія та Стефанчук блокують ініціативи проти проросійських депутатів –  Рух ЧЕСНО | Громадський рух ЧЕСНО
   Я розумію, що багато кому зараз вигідно «заморозити» Раду. По перше, без рішення парламенту уряд протягує Бюджетну резолюцію на 25-27 роки. А там, знаєте, замороження соцвидатків для холопів, то краще ухвалити таку ганьбу «по тихому». По друге, треба пригальмувати скандальне питання з УПЦ фсб. Трохи пошуміли і вистачить. Ухвалювати не можна, бо якось невдобно вийде перед союзничками з опзж, а може й по тихому вже виставили московську церкву на торги з "узькими".
   Вважаю, що те, що зараз роблять з парламентом – це справжній злочин. Руйнувати законодавчий орган і гальмувати з законами, які посилюють нашу обороноздатність, це дурість і робота на ворога.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ