Про перемовини

Анатолій Гайворонський 30.03.2022 504
Голда Меїр казала: «Не можна домовлятися про мир з тими, хто прийшов тебе вбивати».
Путінські плани щодо бліцкригу в Україні зруйновані. Його мрії щодо захоплення всієї України руйнуються з шаленою швидкістю. Та божевільний кат йтиме до кінця, бо розуміє, що військова поразка - це кінець не лише його 22-річної диктатури. Це вирок для нього.
Часткова перемога для кремля тотожна поразці. Тож ці перемовини викликають особисто в мене великий скепсис. Я переконаний, що український народ, який опинився в пеклі через агресію росіян, мільйони наших людей, які втратили рідних, здоров’я і свої домівки ніколи не погодяться на «мир» із росією (тим більше той, що вимальовується в ході переговорів). Ми вже заплатили занадто високу ціну!
Історія повторюється по колу і ми добре знаємо, чого варті домовленості із рф. Ті аркуші можна використовувати в гігієнічних цілях у сортирі.
То про який мир йдеться? Для путіна перемир’я - це нагода перегрупуватися, посилитись і знову піти на нас війною. Питання лише у часі. Бо вільна та демократична Україна для нього наче кістка в горлі.
Тож вибор у нас лише один і він є очевидним.
росія розуміє тільки мову сили і українська армія добряче дає їй по зубах! Нам потрібен МИР, який передбачатиме крах путінського режиму, а відтак - ПЕРЕМОГУ України у цій жорстокій війні!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ