Програма кредитування за зниженими ставками для купівлі ЗЗР

За матеріалами інтернет-видань 15.04.2024 336
Програма кредитування за зниженими ставками для купівлі ЗЗР

Corteva, Inc., глобальна винятково сільськогосподарська компанія, спільно з державним АТ «Ощадбанк» розширюють партнерську програму кредитування українських агровиробників, даючи можливість купувати на вигідних умовах засоби захисту рослин компанії. Наразі за умовами цієї програми кредитування за зниженими ставками фермери можуть придбати насіння соняшнику, кукурудзи та озимого ріпаку преміальної генетики бренду Pioneer®.

Фермери, які бажають придбати ЗЗР Corteva на суму від 200 тисяч гривень, можуть взяти позику із відсотковою ставкою від 0,01% річних у гривні, яка залежить від графіку погашення, терміну кредитування та наявності застави. При видачі кредиту відсутня комісія за надання позики. Максимальний термін кредитування — 12 місяців. Щоб подати заявку на участь, фермерам необхідно звернутися до представників Corteva у своєму регіоні.

Позичальники за цією програмою надаватимуть Ощадбанку спрощений перелік документів та можуть розраховувати на пріоритетний розгляд заявки, а також скорочений час на прийняття рішення щодо кредитування.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ