Процес рейдерства «Красногірський олійний завод» кришується на найвищому рівні держави

За матеріалами інтернет-видань 06.04.2023 624
Процес рейдерства «Красногірський олійний завод» кришується на найвищому рівні держави
Процес рейдерства «Красногірський олійний завод» кришується на найвищому рівні держави. До таких висновків дійшов розслідувач гучної справи Vasyl Krutchak.
Він, зокрема, довів фальсифікацію документів, представив їх скрини в ФБ і зазначив, що рейдерство в Красногірському 17 березня 2023 року  - це в першу чергу удар по Україні перед нашими союзниками ЄС та U.S. Embassy Kyiv Ukraine.
 
 
"...Голова тимчасової спеціальної комісії Верховної ради із захисту інвесторів Галина Янченко заявила, що в історії рейдерства підприємства вже зафіксовані жахливі моменти фальсифікації, по моїй інформації в понеділок на засіданні комісії в Міністерство юстиції України все одно буде прийнято рішення, яке повністю влаштовує рейдерів, після чого вони реалізують силовий варіант заходу на підприємство", - зазначив автор посту.
 

 

Він звертається до Офіс Президента України, Офіс Генерального прокурора "далі будемо мовчати і робити вигляд, що нічого не трапилось?

Denis Malyuska, а як вам такі махінації в реєстрі довіреностей, пане Міністре? Теж про таке не чули?"
 
Щодо закидів власникам господарства "Красногірське" стосовно ведення російського бізнесу на його території, то наводимо фрагмент із ФБ - посту Ольги Полозової. Вона пише:
 
"ТОВ Красногірський олійний завод до 16.03.2023 мав трьох засновників:
- 70,88 % - мої ( Ольга Полозова) KRASNOGIRSKE OU - Estonia
- 16,88 % - Хелворд Лімітед, Великобританія
- 12,24 % - Макрой Трейдіт Лімітед, Великобританія
Рейдери отримують підробну та сфальсифіковану " Довіреність" від Хелворд Лімітед (Великобританія) в якій йдеться, що компанія Helworth Limited уповноважує громадянина НЕПІДКОНТРОЛЬНОЇ
території ( Донецьк Дебальцево) Леоніда Наумчика 1991 р.н "розпоряджатись Акціями компанії на свій власний розсуд".
Іншими словами повністю передає в руки афериста . І такий правочин , УВАГА, відбувається і посвідчується в місті Нікосія Кіпр Читайте далі, як директор Helworth Limited перебуваючи в повному НОКАУТІ від українських реалій дає пояснення вищезазначених бандитських дій.
Будучи громадянином Естонії, додає всі сторінки свого паспорта, з яких чітко видно, що ніколи не відвідував Кіпр взагалі.
 
 
За словами Ольги Полозової, на сьогодні близько ста працівників заводу не отримали заробітної плати. Для підприємства це нонсенс! Аванс і зарплата завжди була за графіком виплати. Навіть у найважчий час війни.
 
Виходить, що війна в Україні - це не найважчий для господарства період. Хто ж  тоді має повернути законним власникам завод, якщо чиновники в міністерствах ставлять підписи на документах, не бачачи тризуба на державному бланку і не маючи його в голові???
 
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ