Рай для ласунів: на Дніпропетровщині зросло виробництво шоколаду
Згідно з офіційною статистикою, з початку 2021 року на Дніпропетровщині збільшилося виробництво солодощів. Про це повідомляє сайт Відкритий. На цей момент на Дніпропетровщині працює більше 300 потужних харчових і переробних підприємств, які регулярно поставляють жителів країни смачною продукцією.
Виготовлення цукерок процес не швидкий і копіткий. Спочатку готують шоколадну масу. Какао боби для цього закуповують за кордоном. Перш ніж знайти форму, шоколадна маса піддається Темперування, після цього шоколад стає більш твердим, а поверхню блискучою. Після отриману масу можна змішати з фундуком, родзинками, кунжутом, мигдалем. Далі формування солодощів. І в кінці вже фасування цукерок. Шоколад дніпровської фабрики смакують в більш ніж 30 країнах світу. На Дніпровщина в 2021-му році солодощів почали виробляти більше, акцентують в обласному департаменті економічного розвитку. « У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, більше ніж на 36% зросло виробництво шоколадних цукерок, на 16% - тортів і кондитерських виробів і майже вдвічі - тістечок », - зазначила начальниця управління агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА.
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Коментарі (0)