Ракети (па) раші треба знищувати на складах, а не над головами українців, - Валерій Чалий

За матеріалами інтернет-видань 04.10.2024 120
Ракети (па) раші треба знищувати на складах, а не над головами українців, - Валерій Чалий
    «Торопець урвався…».
    Казали росіянам: зупиніться, не доводьте до недоброго, бо в цю пекельну гру можна грати і вдвох.
   Не хотіли слухати. Українці терплячі, але ж не до того, щоб не реагувати на невинну загибель своїх близьких і рідних, друзів та співгромадян.
   Валерій Чалий, експосол України в США, сторінка ФБ.
   Треба віддати належне нашим: склади ракет і КАБів у Торопці знищені, а мешканці не постраждали. Це при тому, що "узькі" бʼють по наших без розбору. Тому нам і мають дати більш далекобійну точну зброю, яка б знищувала зразу погибельні склади ворога на його території.
   Україні більше потрібні ракети миру, а не автомати чи міни контактної війни. Дайте Україні високоточну далекобійну гуманну зброю. Менше росіян загине!
   Це було б розумним рішенням!
   Черговий раз наполягаю, що ті ракети, про які ми зараз ведем переговори з партнерами, НЕ є ракетами "дальньої дії". Це - ракети МАЛОЇ дальності (300-1000 км). російські окупанти нікого не питають, коли використовують такого типу ракети проти України (та ще й з деталями західного виробництва). Не повинно бути навколо них такого ажіотажу. Особливо мене дивує, що про їхню "далекобійність" інколи говорять навіть політики західних країн. Може тому "за порєбріком" і переляк, що їм вже привиділися "томагавки".
   Правильні ідеї є в листі американських та британських експертів високого рівня - колишніх високопосадовців.
   Чому Україна має отримати можливість використовувати всю (відповідно до ТТХ) дальність американських та британських ракет? Та тому що Іран почав постачати російському злочинному режиму балістичні ракети, тож краще всього знищувати їх на російських складах, а не над головами цивільних громадян! Крім того, ще більше 200 військових цілей є, що потребують негайного знищення.
   Сподіваємося, адресати мого листа - Держсекретар США та Міністр закордонних справ Великої Британії - привезуть таки до Києва відповідь, яка буде адекватна запиту та й реаліям.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ