Ракети рф вдарили по 4 областях, у Січеславщині - артобстріл

Григорій Давиденко 31.12.2022 547

  РФ атакувала крилатими ракетами Київ та Україну: фоторепортаж з місць влучань у столиці

   Київ, 31 грудня 2022 р. Одне з трьох влучань ракет держави-терориста рф.

   Сьогодні стався черговий, резонансний воєнний злочин терористичної держави рф. Вона умисно вдарила ракетами по житловому сектору різних міст України. "Це зробили чистої води пі...си", - наголосив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім. Географія влучань чимала. Дані про постраждалих вражають: У Києві одна людина загинула, 20 поранені, у Хмельницькій області поранені 8 осіб, в т. ч. вагітна жінка і дитина, у Запорізькій - четверо, у Миколаєві - 6 постраждалих. Плюс величезні руйнування житла. путлєр такими ударами немов просить демократичний світ - та ухваліть нарешті повне економічне ембарго проти па-раші-бензоколонки, закрийте нас "залізною завісою"!  Україна ще не встигла як слід оговтатися після попередніх ракетних ударів дикої московитської орди, по енергетиці. Та паскудна орда знов повертається, підступними, показовими обстрілами мирних людей напередодні Нового року.

     На тлі численних воєнних злочинів цієї загарбницької війни рф недавнє обмеження країнами ЄС верхньої ціни її природного газу 180 євро за мегават/годину виглядає, як дозвіл на обмежені злочини москви. "Стеля" ціни на будь-які товари чи енергоносії з ерефії має бути у всіх випадках єдина - нульова! Тобто повне економічне ембарго. Доки ж ми крамарюватимемо із терористами-вбивцями, яким місце лише на лаві Міжнародного трибуналу? Доки? Скільки ще мирних людей має загинути і постраждати, щоб світ і наша Україна, яка теж користується раша-пальним, - через Румунію бензовозами, нарешті здригнулися, прозріли і доросли до адекватних, наймасштабніших, як і ці обстріли, дій у відповідь?

    А про ситуацію у Січеславщині голова обласної ради Микола Лукашук повідомив наступне:

   - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 311 доба добігає кінця.
🔺Повітряна тривога вдень тривала майже чотири години. На Дніпропетровщині сьогодні – без прильотів.
🔺Щодо артилерійських обстрілів: вдень загарбники вдарили по Нікополю з РСЗВ. Минулося без жертв і без серйозних руйнувань.
🔺В інших районах області було тихо.
Сьогодні – останній у цьому році день боротьби Українського народу проти російських окупантів. Але він не останній в нашій історії, яка пишеться щохвилини.
Велика війна триває. Війна, в якій українці де-факто вже перемогли. І показали всьому світу, що росію не треба боятися, з нею можна боротися і можна перемагати.
Після нашої Перемоги найстрашніше залишиться для нас позаду. А для рф найстрашніше тільки почнеться.
Мирної ночі і мирного початку нового року. Нехай він здійснить мрію мільйонів українців.
Слава Україні! 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ