Рашисти обстріляли Апостолівщину, північ Херсонщини і Покровщину

Григорій Давиденко 18.07.2022 476
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
Сьогодні ординські війська знову вчинили підступні, терористичні обстріли мирних населених пунктів Дніпропетровщини і сусідньої області. При цьому вони марно сподіваються, що за вбивства людей і руйнування будівель їм нічого не буде. І Нюрнберг - 2, і закон бумерангу, карми і ще чимало іншого чекають нелюдів зовсім скоро. Про деталі хронічного варварства орків увечері 18 липня повідомив голова облради Микола Лукашук:
- 🔺Вдень окупанти вдарили по Криворізькому району. Поцілили по полю зі скошеною пшеницею в Зеленодольській громаді. Наслідки – на фото вище. На щастя, минулося без постраждалих. Обстрілювали окупаційні війська рф і населені пункти Херсонщини, які межують з нашою областю.
🔺Також вдень ворог вдарив по Великомихайлівській та Покровській громадах у Синельниківському районі. Повністю зруйноване одне складське приміщення. Частково ушкоджено три склади, в яких зберігалися 3 тонни зерна, півтори тонни проса та 800 тонн соняшника. В одному із сіл внаслідок влучання ракети поруч з будівлею ліцею в закладі пошкоджено дах і фасад, вибито півсотні вікон.
🔺Під час розбору завалів на промисловому підприємстві, по якому минулого тижня вдарили ворожі ракети Х-101, рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого. Таким чином того дня росіяни вбили чотирьох наших громадян. Ще шістнадцять осіб постраждали.
🟥 Напруженою залишається обстановка у Нікопольському районі.
В інших районах області ситуація залишається контрольованою. Але пам‘ятаємо про правила безпеки під час сигналу тривоги. Російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини немає.
Віримо в наші Збройні сили і в Президента. Нехай вечір та ніч будуть мирними 🇺🇦
 
 
 
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ