Рашисти обстріляли Зеленодольську і Апостолівську громади

Григорій Давиденко 12.07.2022 354
Дніпропетровщина: окупанти обстріляли Зеленодольськ з ''Ураганів'' |  Українська правда
Нацистські війська рф після відносного затишшя минулої ночі знову нагадали жителям півдня Січеславщини про своє тимчасове, абсолютно безперспективне існування в окупованій частині Херсонської області. Впродовж дня рашисти обстріляли дві громади у Криворізькому районі. Про це у ФБ повідомив голова облради Микола Лукашук:
- 🔺Вдень ворог з «Ураганів» обстріляв територію Зеленодольська, внаслідок чого сталася пожежа на скошеному полі. Минулося без постраждалих і без руйнувань.
🔺Вдарили окупанти і по Апостолівській громаді: під ворожий вогонь потрапило село Сергіївка. На щастя, там теж без жертв.
Щодо інших територій Дніпропетровщини – все спокійно. Окрім Криворізького району, обстрілів більше ніде не зафіксовано. Окупантів в області немає.
Триває п‘ятий місяць боротьби України за свою незалежність. Ми пережили 139 надскладних, страшних днів. Скільки ще таких днів доведеться пережити – сказати важко. Але я точно знаю, що Україна обов‘язково переможе. Наша держава – суверенна і незалежна.
Зараз всі наші надії на українських захисників. Тому віримо в ЗСУ, віримо в Президента і разом докладаємо всіх зусиль, аби якнайшвидше подолати ворога. Разом нам під силу все 🟦🟨
Тихого вечора і мирної ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ