Рашисти вночі тричі обстріляли Нікопольський і Криворізький райони

Григорій Давиденко 23.07.2022 673
ЗСУ показали нову «колекцію» російських полонених (фото). Читайте на UKR.NET
На фото: полонені армії рф.
Кожен із цих молодих людей до дня  перетину українського кордону, можливо нічого поганого собі подібним не робив. А от разом, із принуки озвірілих від світової  безкарності провідників кремля, забамбулені тоталітарною, фашистською за суттю пропагандою вони і вершать усі неймовірні злочини на нашій землі. Вони винні  ще й тим, що не виявили мужності і не відмовилися загарбувати нашу державу, як 1 800 їхніх однополчан. Про чергові порушення правил і звичаїв ведення війни орками стосовно мирного населення півдня Дніпропетровської області повідомив уранці 23 липня голова обласної ради Микола Лукашук:
- Ворог декілька разів за ніч обстріляв Дніпропетровщину.
🔺О 2-й годині ночі окупанти вдарили з РСЗВ по Нікопольському району. Близько 20 пострілів прийшлося на прикордонні території Червоногригорівської громади. На щастя, минулося без жертв і без руйнувань.
🔺Поцілив ворог і по Криворізькому району, Широківська і Зеленодольська громади. Обстрілом в декількох селах пошкоджено лінії електропостачання і газові мережі, зачепило також сільгосптехніку. Без жертв.
В інших районах області ніч минула мирно. Наразі ситуація повністю контрольована.
Тихого і вдалого дня!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ