«рашу мусимо дотиснути, аби пішла геть з України» - генерал ЗСУ

Григорій Давиденко 16.06.2022 336

 

 

У часи збройного протистояння із хронічним ворогом, яким  для нас є московія-ерефія, думки і настрої українських  військових є вирішальними для успішного ведення війни. Генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко, який із 24 лютого успішно командує обороною Миколаєва, прогнозує ймовірний контрнаступ ЗСУ й звільнення захоплених територій вже  до кінця літа. Це за умови, що  Україні таки нададуть  необхідне озброєння. Про це він заявив під час інтерв'ю проєкту "Радіо Свобода/Крим.Реалії". Генерал наголосив:

 - Я ніби реаліст. Прогнозувати можу, виходячи із якихось обставин, відомостей і решти. Можливо, моїх даних  недостатньо, щоб прогнозувати це. Але те, що все це не закінчиться швидко, – факт. Та знову ж таки, якщо дадуть нам усе озброєння, котре  потрібне, контрнаступ, можливо, закінчиться до кінця літа.

Десь там ми програємо у часі, даємо їм більше закопатися, так, це буде довше. Раніше я ніколи не брався прогнозувати. І не думав, що ми вистоїмо проти такої кількості військ, що була у Миколаєві, думав,  що нас закриють у котел, і ми боротимемося там. Але ось бачите, це в орків не вийшло. У питанні переговорів з росією пройдено точку неповернення - через воєнні злочини російських окупантів. В Україні є зараз унікальний шанс відстояти свою незалежність та надійно забезпечити майбутнє як вільної країни. 

А недавні пропозиції досягти мирного договору з рф поступками щодо територій чи будь-чого, з якими несподівано і і синхронно - саме перед проведенням "Рамштайну - 3" -  виступили деякі лідери країн Європи, генерал Марченко категорично відкинув. ерефію мусимо дотиснути на усіх фронтах, в т. ч. санкційному, вважає військовий, аби вона забралася геть з території України і погодилася на репарації. Тобто відшкодування усіх збитків, завданих Україні.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ