Рік болю, жалю, віри та єдності, - Зеленський

Григорій Давиденко 24.02.2023 377

На зображенні може бути: 1 особа, сидить, стоїть та текст

    Сьогодні минув рік з дня широкомасштабного нападу московії на Україну. Збожеволілий від безкарності за попередні загарбницькі війни в Придністров'ї (Молдова), Дві Чеченські проти Ічкерії, в Грузії, Сирії, окупацію Криму і частини Луганської та Донецької областей України, цинічний кремлівський агресор відкрито послав свої озброєні орди до вільної держави.

    Президент України Володимир Зеленський повідомив у соцмережах:

    - Двадцять четвертого лютого мільйони з нас зробили вибір: не білий прапор, а синьо-жовтий стяг. Не втеча, а зустріч. Зустріч ворога. Опір і боротьба.

    Це був рік болю, жалю, віри та єдності. І це рік нашої з вами незламності. Знаємо, що це буде роком нашої з вами перемоги!

    До повідомлення В. Зеленського можна додати приємну звістку з-за кордону: сьогодні відбудеться онлайн-зустріч лідерів держав "Великої Сімки" під головуванням Предидента США Джо Байдена. На ній будуть розглянуті питання збільшення допомоги Україні для відбиття агресії і посилення санкційного тиску на "божевільну бензоколонку".

    Ще сьогодні відбудеться прес-конференція президента України В. Зеленського з приводу річниці нападу ерефії. На жаль, не всі представники провідних ЗМІ України зможуть задати питання главі держави. Зокрема Юрій Бутусов, військовий експерт і очільник "Цензор.нет". Далі його пояснення.

    Друзі, мені відмовили в акредитації на прес-конференцію президента Володимира Зеленського. Пан Зеленський злякався зустрітись зі мною, керівником одного із впливових медіа, яке читають мільйони громадян, оскільки розуміє, що йому нема що сказати у відповідь на питання про провали підготовки до війни, про призначання державних зрадників на найвищі посади, про що я запитував його на минулій його великій прес-конференції у листопаді 2021-го. Думаю, уся країна хотіла б почути питання про відповідальність президента за здачу півдня України, за відсутність закупівлі снарядів та мін, за все те, що призводить до таких страшних втрат наших громадян. Ну і за наявність російської агентури у владі зараз. Я говорив про вплив сівковича на партію слуга народу, коли говорив про блокування податкових накладних. Але Зеленський хоче сісти у теплу ванну, і перетворити прес-конференцію у піар-захід, де можливість чесних питань та чесних відповідей буде максимально обмежена. Політик, який намагається уникнути незручних питань, намагається ввести в оману своїх виборців.

На зображенні може бути: текст


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ