Різновиди шаурми та піти у ресторані Рок-н-Рол

Новини компаній 10.07.2024 124

Коли люди чують фразу «street food», багато хто уявляє вуличну їжу в буквальному сенсі цього слова. Однак ця категорія страв буває й кардинально іншої якості. Якщо вас цікавить street food справді ресторанної якості, замовити її можна в закладі Рок-н-Рол. Ця мережа ресторанів функціонує у Дніпрі, Полтаві та Запоріжжі в форматі сервісів доставки. Клієнтам пропонується досить велика кількість відчутних переваг обслуговування. Так, при замовленні від 299 гривень це безкоштовна доставка. А якщо ви обираєте самовивіз, там у якості бонусу пропонується знижка 10% на все замовлення. Про всі постійно діючі та тимчасові акції ви можете прочитати у категорії меню на сайті закладу, котра присвячена саме акційним пропозиціям. А зараз більш детально поговоримо про різновиди страв, які можна замовити у меню street food.

2 види шаурми

Клієнтам ресторану RNR.ua пропонуються наступні види шаурми:

  • з куркою;
  • з тигровою креветкою.

Розглянемо більш детально, що входить до складу цих страв. Отже, шаурма з куркою Sous-Vide – це страва, у рецептурі якої є куряче філе, лаваш, салат айсберг, огірок, бейбі шпинат, помідор, сир чеддер, цибуля «марс» та соус «бобб».

Для тих, хто полюбляє делікатесні морепродукти, гарним варіантом шаурми є ця страва з тигровою креветкою. З попередніми видами шаурми вона збігається лиш такими складниками як лаваш, салат айсберг, бейбі шпинат, огірок, цибуля марс та сир чеддер. Однак відмінністю, яка надає страві кардинально інший смак, є поєднання тигрової креветки з ніжним крем-сиром Філадельфія.

Варто відзначити, що нещодавно до меню ресторану Рок-н-Рол у категорії «street food» додалося ще цілих 8 різновидів нових страв. Йдеться про 4 види Стріт ролів, 3 види Рок Догів та Снек Боул. Ознайомитись з цими стравами більш детально можна в меню ресторану Рок-н-Ролл на сайті цього закладу. Там ви можете прочитати більше про інгредієнти кожної зі страв та обрати саме ту, яка найбільш подобатиметься вам своєю рецептурою.

Піта з картоплею фрі

Нещодавно в меню ресторану Рок-н-Рол з’явилася така страва як піта. Вона є з різними інгредієнтами та подається разом з картоплею фрі. Тож це відмінна нагода смачно перекусити. Піта – круглий пісний плаский за формою хліб. Готується або з білого, або з коричневого борошна. Страва є надзвичайно популярною в країнах Близького Сходу, а також – на узбережжі Середземного моря.

Якщо говорити про склад піти з куркою та картоплею фрі, то до цієї страви входить ціле розмаїття інгредієнтів.. Це куряче м'ясо, салат айсберг, цибуля «марс», помідор, огірок, оливковий та кислосолодкий соуси та спеції. Ну і, ясна річ, основою страви є бездріжджова пшенична піта. Також окремо додається картопля фрі та томатний соус.

Другий різновид піти – з ростбіфом та телятиною. За своїм складом ця страва є схожою з попередньою, проте вона відрізняється ключовим інгредієнтом. Замість курки, тут ростбіф з телятини.

Якщо ви спробуєте страви з категорії «street food» у меню мережі закладів Рок-н-Рол, то побачите, якої високої якості вони бувають, коли їх готує команда справжніх професіоналів. Це зовсім не та «вулична їжа», асоціація щодо якої може від початку спадати на думку. Також у цій мережі ви можете побачити багато іншого цікавого для себе.

Які ще страви можна придбати у мережі Рок-н-Рол

Серед тих страв, які також можна замовити у закладі Рок-н-Рол, ви побачите кулінарні витвори, які належать до кухні різних народів світу. Одні лиш супи представлені дуже розмаїтим походженням. Це японська окрошка, італійський Мінестроне, тайський Том Ям, китайський Місо та Рамен, однаково популярний у Китаї та Японії.

Якщо ви любите японську кухню, то варто також звернути увагу на суші, роли та сети. Якщо ж вам більш до вподоби китайська кулінарія, то це різні види страв ВОК (наприклад, локшина удон або тяхан). А якщо традиційна італійська кухня вам більш до вподоби, зверніть увагу на піцу. До речі, можна обрати як готові варіанти, так і конструктор піци та скласти рецептуру самостійно. Ця опція меню є достатньо простою та інтуїтивно зрозумілою в користуванні.

Вище були названі лиш деякі види страв, насправді їх пропонується значно більше. Ознайомившись з меню, ви можете в цьому переконатися. А ще варто згадати про бонуси при великому замовленні. Якщо ви замовляєте страви на суму 1299 гривень та більше, у якості бонусу ви отримаєте сет «Філадельфія XS». Це доволі відчутний подарунок, адже такий сет важить 400 грамів та коштує 499 гривень.

Отже, обирайте страви, які сподобаються. Їх ресторан Рок-н-Рол пропонує в досить великому асортименті, тож прихильники кулінарних традицій різних народів світу можуть підібрати для себе щось цікаве.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ