Робота non-stop

За матеріалами інтернет-видань 19.12.2023 262
Робота non-stop

Тільки далеким від аграрної галузі людям здається, що із завершенням жнивних робіт настає передих від гарячої збиральної пори. Насправді в агровиробників не буває передиху, бо цикл господарської діяльності не зупиняється, навіть взимку. Приміром, наразі в ТОВ "Фармгейт Україна" після фази активних польових робіт готуються до нового сезону та працюють у юридичних, соціальних та економічних площинах.
За словами керівника агропідприємства Андрія Дембіцького, фахівці продовжують співпрацюати з пайовиками. Це - консультації та соціальна робота.

"В економічній царині ми максимально ретельно прораховуємо кожен крок, аби забезпечити рентабельність господарства. Також ми відповідальні, аби своєчасно сплачувати до бюджетів різних рівнів податки, адже розуміємо - від цього залежить робота соціальних галузей у громадах, районі та країні в цілому. Паралельно  акцентуємо увагу  на аналізі всіх даних. Адже на їх основі можемо вести стратегічне планування", - говорить Андрій Дембіцький.

Він також додав, що "Фармгейт Україна" планує модернізувати сільгосптехніку і налагодити співпрацю з партнерами з України та з-за кордону, аби впроваджувати сучасні підходи та технології на землях рідного краю.

 

ТОВ "Фармгейт Україна"

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ