«росія країна-терорист, що загрожує всьому світові», - Микола Лукашук

За матеріалами інтернет-видань 14.07.2022 305
Увечері 14 липня голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук в мережі ФБ підвів підсумки цього трагічного, через масове вбивство орками людей у Вінниці, дня. Він також дав точну оцінку діям терористичної федерації, якою стала рф:
- Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 141 доба добігає кінця.
🔺Після ранкової ворожої атаки по Зеленодольську встановлено, що в будівлі тамтешнього ліцею вибиті вікна. На стадіоні навчального закладу рятувальники виявили воронки та уламки від боєприпасів. З людей ніхто не постраждав.
🔺Впродовж дня повторних обстрілів у Криворізькому районі не зафіксовано. Тихо було і в інших куточках Дніпропетровщини.
Сьогодні росія знову вчинила злочини проти людяності. Важко порахувати, скільки їх вже було. У Миколаєві російські ракети сьогодні вбили одну людину, ще один громадянин постраждав. У Часовому Яру раніше вбили 47 людей. У Вінниці сьогодні окупанти вбили щонайменше 23 людини, 115 поранили. Серед жертв – троє дітей. Десятки поранених і тих, з ким нині немає зв‘язку.
росія – пряма загроза всьому світу. Країна-терорист, країна-окупант. путінський режим вбиває мирних українців, наших дітей. Кожен вбивця, кожен командир, який віддавав злочинні накази, вище політичне керівництво рф – всі вони мають відповісти за свої злочини у Гаазі. росія має бути визнана терористом офіційно. Вбивць потрібно зупинити негайно, аби зберегти життя українців.
Світла пам‘ять жертвам російської агресії.
Вірю, що Україна переможе. Тримаємось разом. І разом здолаємо ворога.
Україні – слава.
Мирної ночі 🇺🇦


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ