«росія забула все, що було важливим для переможців у Другій світовій війні»

За матеріалами інтернет-видань 09.05.2022 637
Володимир Зеленський, фото ОП

Після візиту до Києва кількох поважних представників держав вільного світу президент України Володимир Зеленський 8 травня відзначив  у соцмережах, що наша держава стала повноправною частиною вільного світу і об’єднаної Європи, водночас росія самотня у своєму вічному злі та ненависті:

- Я впевнений, сьогоднішній день в Україні показав, що ми вже – повноправна частина вільного світу і обʼєднаної Європи. Це – очевидний контраст на фоні московської самостності у злі і ненависті, яку усі побачать завтра.

І головне, що відчув сьогодні, – це ще більшу готовність світу допомагати нам. І те, що ми вже досягли історичного результату, бо для усього вільного світу зрозуміло: саме Україна у цій війні є стороною добра. Росія ж – прогрАє, бо зло завжди програЄ. росія забула все, що було важливим для переможців у Другій світовій війні.

Але Україна і увесь вільний світ нагадають. Так, що потім вже ніхто не забуде. Щоб знову набули своєї ваги дійсно важливі слова – "ніколи знову" – які повторюють по всьому вільному світу щороку в дні памʼяті жертв Другої світової війни. Я вдячний усім нашим захисникам і захисницям, які тримають оборону і рятують Україну від сучасних нащадків того старого зла.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ