Розмінувальна машина GCS-200 в польових умовах України

За матеріалами інтернет-видань 23.10.2023 382
Розмінувальна машина GCS-200 в польових умовах України

Як ми вже повідомляли, «НІБУЛОН» отримає 4 машини з розмінування GCS-200 , кожна з яких здатна щодня розміновувати площу розміром з футбольне поле. Перша вже прибула до України, і розпочала свою роботу в польових умовах. Це стало можливим завдяки підписанню грантового контракту між «НІБУЛОНом» та DEG Impulse gGmbH, за сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та Німецького державного банку розвитку (KFW DEG).
 Зазначається, що на машині GCS-200 фахівці відділу розмінування «НІБУЛОНу» розпочали практичне навчання. Воно триватиме 4 тижні і дозволить саперам отримати практичні навички.

"Практичне навчання дає змогу в умовах, наближених до реальних, відчути процес роботи і зрозуміти всі тонкощі методу. Також це гарна можливість проконсультуватись із інструкторами GCS щодо важливих практичних питань та заздалегідь відпрацювати порядок дій у разі виникнення можливих труднощів під час роботи в полі", - зазначив інженер з якості гуманітарного розмінування «НІБУЛОНу» Владислав Григор’єв.

«НІБУЛОН» має на меті  отримати сертифікат на машинне розмінування державного зразка. Це  дозволить самостійно і з мінімальним ризиком для життя оператора розміновувати десятки гектарів полів щомісяця й надавати послуги всім зацікавленим агровиробникам та громадам.
 

Nibulon / Нібулон

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ