Рух по автодорогах Дніпра в районі влучань тимчасово перекритий

За матеріалами інтернет-видань 19.04.2024 297
Рух по автодорогах Дніпра в районі влучань тимчасово перекритий

Вночі та вранці, 19 квітня, військові рф вкотре атакували Дніпропетровську область ракетами та ударними безпілотниками. Під ударами опинилися міста Павлоград, Кривий Ріг, Синельникове, Дніпро, Нікополь та Нікопольський район. Повідомляє Поліція Дніпропетровської області.

У Дніпрі в результаті ворожої атаки була частково зруйнована житлова пʼятиповерхівка, загинули та отримали травми мирні люди. У будинку виникла пожежа, її ліквідували рятувальники. Зараз поліція працює на місці події та надає допомогу постраждалим. Поліцейські допомагають евакуйовувати людей з пошкодженого будинку.

Поряд з місцем ворожого удару поліцейські приймають заяви громадян - тут розгорнуто мобільний пункт поліції, куди можна звернутися за допомогою. Місця обстрілів обстежують вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські обходять оселі людей, оглядають руйнування та виявляють мешканців, яким потрібна допомога. Психологи надають людям необхідну допомогу та підтримку. Слідчо-оперативні групи документують воєнні злочини ворога.

Поліція звертається до мешканців Дніпра!

Плануйте свій маршрут завчасно - рух по автодорогах міста в районі влучань тимчасово перекритий. Крім житлового будинку, у Дніпрі пошкоджено два інфраструктурні об’єкти.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ