СБУ знищує ТОВ «Київгума», єдиного виробника аптечок для ЗСУ, - Марія Барабаш

За матеріалами інтернет-видань 07.01.2024 230
На зображенні може бути: 8 людей
    Далі офіційний коментар компанії ТОВ "Київгума" щодо обшуків та підозри. На переконання Марії Барабаш, насправді слуги Татарова просто хочуть знищити єдиного та найбільшого українського виробника аптечок для ЗСУ і замінити його китайським непотрібом...
   Офіційний коментар ТОВ "Київгума" щодо звинувачення СБУ в «держзраді»!🤬🤬🤬
Напевне, буде дещо довгий текст…, але як про такі речі можна написати коротко!?🤔
   Я очолюю компанію вже 20 років (працюю в ній 24 р.), та є наряду з братами співзасновником! (Про компанію писати не буду, і так всі знають).
Звісно, звинувачення Компанії в «держзраді» - це НОВЕ, такого ще не було!🤯🤬 (були різні тупі ментівські наїзди, було «класичне рейдерство», були різні кримінальні справи «придумані тими ж ментами» по замовленню конкурентів)!
То ж спробую пояснити-
1. З лютого місяця 22року ми повністю ЗУПИНИЛИ співпрацю з країною агресором! Жодної поставки не було! Кошти втрачені в ерефіі (дебіторку), списано отримавши відповідні довідки ТПП про форс-мажер. Все це можна бачити як у нас в обліку, так і в податковій і митниці!
2. Естонські, Швейцарська компанії, які фігурують в Справі - це потужні европейські компанії, з якими ми співпрацюємо ДЕСЯТКИ років! Завжди їм поставляли ці ж позиціі (медицина, дитячі вироби)! Тому звинувачувати нас в «хитрих схемах» не варто, все це теж можна побачити в податковій та митниці, глянувши історію поставок!
3. В матеріалах справи зазначено, що наша компанія виробляла товар для Естонії під їх Брендом, щоб «сховати сліди»! Дйсно ми виробляємо товар медичного призначення (грілки, спринцівки, напальники) для них вже понад 20 РОКІВ і саме під їх ТМ, а вони реалізують сотні СКЮ в т. ч. презервативи, тести для вагітності, тощо як власну продукцію по всіх країнах ЄС та близького Сходу! І знову ж таки, всю ці інфу можна підтвердити через митницю та навіть ТПП, де оформляються роками документи. Мало того, ми виробляємо товар під СТМ для багатьох компаній як з ЕС так і в Україні, і це є звичайна практика для будь-якого виробника!
4. Щодо «доказів» - фото обшуків, якісь «затерті документи», забрані техніка і т д! На фото дійсно мої колеги, члени моєї сім’ї! Саме так вчора по багатьох адресах «з’явились хлопці»! У власних помешканнях НІЧОГО не забрали, окрім моб. тел., та власне навіть обшуки як такі не робили, навіть компи не вилучили! В офісі - ми дали доступ «скрізь», і як я писав обійшлось без «морда в пол та виламаних дверей»! Все що їх цікавило - сервера, особисті комп’ютери власників! Все отримали, то ж «чекаємо нових доказів»🤯😎!! Бо наразі в матеріалах справи є якісь «затерті документи» де жодним чином не зазначена наша компанія!
5. Щодо «поставки тактики» та мільйонних сум, що дуже ГОЛОСНО зазначила «служба божа» інформую - дійсно, за весь період з 02.22р нами поставлено товару на Естонські та Швейцарську компанію що вказані в Справі на суму близько 1 млн.євро в вказано на сайті СБУ! Тут вірно (хоча в матеріалах справи що дали на ознайомлення були різні і значно більші суми вказані)! Але, повторюсь, ми на ці компанії поставляємо товар десятки років, і в цих сумах поставок - грілки гумові, клейона, спринцівки, напальники, соски та пустушки для дітей та інше! Тобто, позицій «тактика» (про що можна довідатись у нас на офіц.сайті компанії) не було! Але ж, наші «слуги божі», СБУ, до тактики «приліпили» таку позицію як Бинт Мартенса!    Це тонка гумова смуга довжиною 3,5 та 5м, яка використовується будь-де в побуті, яку ми виробляємо вже понад 70 років і споживачами є тисячі компаній та приватних осіб! Саме ці позиції фігурують в матеріалах справи, по якій нас звинувачують в «зраді»! Мало того поставки цих позицій - це декілька десятків тис.євро а не мільйон!
   Можна ще писати і коментувати довго, доказувати щось! Але, це залишимо для Адвокатів, які повинні мати допуск до матеріалів справи та надавати офіц.документи для оскарження!
Тепер все ж трохи за «історію» звідки «ноги ростуть»! Хто слідкує за моїми публікаціями, то ще в серпні місяці я писав пости, були публікації в ЗМІ щодо «наїзду силовиків»! Де була відкрита кримін.справа за поставки Аптечок для військових по «завищених цінах»! Але, як завжди - вийшов ПШИК! Жодного доказу, документу, аргументу…, натомість, саме тоді «ментівська братія» отримавши Ухвали суду і «почала копати» - взяли в моб. оператора всі розмови, переписку! 2 міс тому, в двох Засновників компаніі вночі одночасно «зламали» тел і мейли, про що нами було написано відповідне звернення в кіберполіцію! (Але, тепер зрозуміло чому воно «не рухалось», т.я.саме силовики і «зламали»)!
   То ж, не отримавши бажаного результату по Аптечках, але бажаючи «помсти за мою агресивну позицію», а також бажаючи «наживи» (про що я писав раніше) - «збити нашу компанію» як єдиного і найбільшого виробника Аптечок, та завезти своїх постачальників китайського лайна…., і була створена «ДержЗрада»!🤬
   Упевнений, що Адвокати мають всі докази та аргументи заперечити все що зазначено в офіц. статті СБУ, та через суд спростувати інформацію та закрити справу!
Також я хочу висловити слова Подяки 🙏🙏🙏, всім Колегам, Партнерам та просто Друзям за підтримку, за поширення інформації!
  Впевнений, що всі знають і розуміють, «як працюють ці хлопці», всі розуміють «які у них інтереси», та всі розуміють, що без загальної підтримки одне одного, максимального поширення інформації любу Компанію можна «забрати/знищити»! Але, я впевнений що Правда Переможе і ці 🤬🤬🤬, понесуть справедливе покарання після позитивних рішень на користь компанії!
Слава Україні!🇺🇦
    Андрій Острогруд, генеральний директор ТОВ "Київгума", сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ