Сергій Кислиця висміяв у ООН лаврова з рашистського «Колгоспу тварин»

За матеріалами інтернет-видань 17.07.2024 95

Обстріл України 29 березня — Сергій Кислиця звернувся до американців / NV

    Постпред України в ООН Сергій Кислиця

   Глава мзс рф сергій лавров під час засідання Радбезу ООН, яке було присвячене багатосторонньому співробітництву, підкріпив свій виступ образами з твору англійського письменника Джорджа Орвелла "Скотний двір".

   Артем Кальніченко, "Фокус".

   Постпред України в ООН Сергій Кислиця піддав різкій критиці міністра закордонних справ росії лаврова, якого давно звуть "сумна коняка". Про це він написав у себе в X (раніше Twitter).

    Так, очільник мзс рф під час засідання Радбезу, присвяченого багатосторонньому співробітництву, підкріпив свій виступ образами з твору англійського письменника Джорджа Орвелла "Колгосп тварин".

"У минулому столітті Джордж Орвелл у свій повісті "Колгосп тварин" уже передбачив суть порядку, заснованого на правилах, де всі тварини рівні, але деякі рівніші за інших", — сказав Лавров.

 

   Кислиця ж нагадав, що книжки Орвелла були заборонені в Радянському Союзі. Він також написав, що спічрайтери лаврова забули йому нагадати, що письменник був нещадним критиком сталіна і вороже ставився до сталінізму.

   Він заявив, що сталінізм у рф сьогодні шанують. При цьому кожна тварина в "Колгоспі тварин, додав він, представляла певний клас радянського суспільства:

  • робочий кінь Боксер — робітничий клас і стахановців;
  • скептичний осел Веніамін — інтелігенція, яка все розуміє, але не діє;
  • злі собаки — співробітників НКВС;
  • безмовні вівці — маси людей;
  • порося Квікун — підконтрольні владі ЗМІ;
  • ворон Мойсей — духовенство.

   "Отже, а ви, товаришу лавров, яка тварина?" — риторично запитав він.

   Також Кислиця повідомляв, що після атаки на "Охматдит"росіяни влаштували святковий ланч. росія зараз головує в Радбезі ООН. Після ракетного удару по Києву російська делегація влаштувала... святковий ланч з ікрою і котлетою по-київськи.

   Немає межі московському цинізму і варварству.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ