Шануймо матерів, дружин, дітей наших військовополонених

Григорій Давиденко 13.04.2023 306
оголошення - розшукується путін
      Щойно світ ще раз здригнувся від побаченого відео жахливої страти українського бійця російськими фашистами. З історії відомо про особливо жорстоке плем'я каннібалів, яких звали андрофагами, а мешкали вони на територі сучасної московії. Вочевидь, їх у часи Нестора-літописця звали суздальцями, і відзначалися вони також неймовірною жорстокістю. За Вікіпедією, андрофаги свою назву, ймовірно, одержали через звичаї ритуального канібалізму. Вели рухливий спосіб життя і одягалися, як і скіфи, але мова в них була інша. На захід від них мешкали неври, а на схід — меланхлени.

       Геродот пише, що андрофаги мали найдикіші звичаї біля скіфів та їхніх сусідів, у них не було ні прав, ні законів. Це може означати, що вони були войовничими і не дотримувалися норм права тих часів, зокрема і в торгівлі. Ймовірно, цей народ вже в рамках московського царства підкорив собі інші. А сьогодні застряг на найнижчому щаблі розвитку і продовжує ту найдикішу і найганебнішу політику часів своїх предків-андрофагів. 

     У дописі на ФБ сторінці політолог-міжнародник Тарас Чорновіл дуже своєчасно закликав користувачів соцмереж не поширювати ці моторошні кадри загибелі бійця з причин великого співчуття полоненим та їхнім рідним. Далі його пряма мова.
      Я не зміг опублікувати кадри дикої, варварської розправи над полоненим українцем із відрізанням голови й рук бійця. Так само не вистачило сили публікувати давніші кадри цілого ряду подібних розправ у стилі середньовічної азіатщини. Та й зараз від Міноборони висловилися з доречним побажанням не поширювати в Україні ці кадри. Але вони мають масово розходитися в світі. Там уже все, що потрібно, роблять основні світові агенства. Тепер питання до нашої знекровленої та деморалізованої дипломатії, яка мала б дуже чітко поставити перед урядами й суспільствами в країнах перебування моральний вибір. Бо країна, армія якої чи не щодня творить подібні страшні злочини, не має права на існування, а для початку не може перебувати в Радбезі ООН! Петиції з цього приводу є. Прозвучали й адекватні слова від міністра Дмитра Кулеби, от лише діл фатально бракує.
     А в середині країни нам слід згадати про матерів, дружин, дітей, чиї рідні опинилися в полоні чи пропали безвісті. Вони ж у кожному такому кадрі своїх близьких бачать... Та й рашистські виро∆ки, якщо в їхній дикості є якась мета, роблять такі викиди в надії нас деморалізувати, залякати. Тому лише ненависть і назавжди запам'ятати, що ніколи з тим недонародцем не слід шукати порозуміння. А кожна моральна потвора, яка в Україні посміє проповідувати "узькій мір" та нав'язувати рашистську імперську ідеологію чи просторікувати про економічні інтереси з рашнею, має дістати таку обструкцію й відторгнення, щоб в Україні їй і місця не лишилося. Ні московському попівству, ні цим арєстовічям, гетьманцевим, арахаміям, ні всій іншій московській погані.
    московити ніколи не зможуть стати людьми в якійсь статистично значимій частці свого народонасєлєнія. Принаймні, на багато поколінь. От ви задумувалися, скільки років німці, які піддалися спокусі потворного гітлеризму, були звірями? До 13 років. Лише з 1933 року нацизм опанував значну частину народу, а в 1945-му від їхнього рейху нічого не залишилося. Плюс окупація й жорстке перевиховання дали дуже швидкий ефект. московити так само, як нині в Україні, поводилися при андрію боголюбському і юрію долгорукому, коли ще в 12 столітті нищили Київ. З того часу абсолютно нічого не змінилося - жодного року без дикості, жорстокості і варварства. Тільки такі ж мародерство, зґвалтування, убивства дітей, катування й страти полонених та винищення цілих народів. Близько дев'яти століть безперервного варварства. У них це в крові. Тому цей тупик цивілізації має бути або розбитий і розчленований, або ж наглухо відгороджений від усього світу.
      Але за кожен злочин має настати реальна кара і для безпосередніх виконавців, і для усієї цієї звироднілої недоімперії.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ