Ще один доказ злочинів російського нацизму для Гааги

За матеріалами інтернет-видань 24.12.2022 348

     На фото нижче село Нижче Солоне Харківської області. Є відео, де школу в ньому зруйнали росіяни. Це відео зняла американка Дженніфер (Jennifer Mullee), з якою я познайомився на сході країни. Дженніфер є медиком – рятує життя людей на лінії фронту. Вона пройшла вже кілька ротацій у складі ПДМШ на сході України.
Село Нижнее Соленое
     Людині з неушкодженою путінізмом психікою важко збагнути, чому росія вдерлася в Україну, а її армія нищить цивільні міста й інфраструктуру. Б'є по електростанціях, аби занурити людей в темряву, холод, голод, спрагу. Чому росіяни намагаються знищити запаси продовольства, елеватори, логістичні центри, продуктові бази, лікарні, дитячі садочки, інтернати, школи. Світ має бачити наслідки російського терору і нападу рашистів на мирну Україну. Фіксувати результати цієї непроголошеної війни, яку істоти в кремлі назвали "специальной военной операцией". А насправді жорстокої війни, за яку відповідатимуть російський диктатор путін, його міністр оборони шойгу, все керівництво росії, та її населення, яке підтримує цю неспровоковану бійню 21 століття. Отже, є відео, де знищена рашистами українська сільська школа. Одна з багатьох, які зруйновано російськими військовими за наказом політичного керівництва російської федерації.

        Це ще один доказ злочинів сучасного російського нацизму, який вже отримав назву "рашизм". І цей рашизм підлягає знищенню і засудженню міжнародним трибуналом за злочини проти людяності й геноцид українського народу. путін, ти, і твоя країна відповідатимете за ці злочини, вбивства і руйнування.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ