ЩЕ РАЗ ПОПЕРЕДЖАЄМО ПРО ЗАГРОЗУ РАКЕТНИХ УДАРІВ ФАШИСТСЬКОЇ РОСІЇ В ДНІ УКРАЇНСЬКИХ СВЯТ 23 та 24 СЕРПНЯ

Микола Ясень 22.08.2024 99

 

ТЕКСТ: КОНСТАНТИН КАТЫШЕВ,  22 серпня 2024 року

Українців попередили про загрозу ракетних ударів

Фото: Getty Images: російські літаки МіГ-31 з ракетами Кинджал

Необхідно особливу увагу приділяти чіткому алгоритму дій під час повітряної тривоги та ракетної небезпеки.

Російські агресори можуть завдати масованих ракетних ударів по Україні у День державного прапора та День Незалежності, 23-24 серпня. Про це сказав начальник Департаменту превентивної діяльності Нацполіції Максим Ахрамєєв у четвер, 22 серпня.

За його словами, усі підрозділи Нацполіції готові до забезпечення заходів посиленої безпеки у найближчі два дні. Існує висока ймовірність нанесення країною-агресором чисельних ракетних обстрілів по території України, тому необхідно особливу увагу приділяти чіткому алгоритму дій під час повітряної тривоги та ракетної небезпеки.

Як заявив Ахрамєєв, до забезпечення посилених заходів безпеки будуть залучені наряди поліції, слідчо-оперативні групи, групи вибухотехніків, кінологів та інші служби.

"На території держави, крім Донецької, Луганської, Сумської та Херсонської областей, очікується проведення 486 заходів з нагоди державних свят", – йдеться у повідомленні.

Нацполіція звертається до громадян з проханням і самостійно дбати про свою безпеку, реагувати на сигнали тривоги, перебувати в укриттях під час їхніх сигналів, не чіпати підозрілі предмети, повідомляти до поліції про порушення правопорядку.

Раніше посольство США в Києві попередило американців, які перебувають в Україні, про підвищену небезпеку атак російських дронів і ракет найближчими днями.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни атакували Україну різними ракетами і ударними дронами типу Shahed. Більшість ворожих прильотів не досягли цілей.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ