Що може робити тепличний робот Phil?

За матеріалами інтернет-видань 28.12.2021 606

Iron Ox запускає тепличного робота Philа.

Phil - це доповнення до екосистеми Iron Ox, метою якого є оптимізація врожайності рослин, розширення циклів росту і максимальне підвищення якості врожаю. Його сенсорна технологія визначає тенденції в суміші води і поживних речовин в кожному модулі, швидко і точно вимірює вміст поживних речовин і рівні pH.

Phil оснащений ультрафіолетовими світлодіодами для швидкої та ефективної дезінфекції без утворення відходів.

Робот працює в тандемі з Grover, автономним мобільним роботом, який може підняти більше 1000 фунтів і допомагає в моніторингу, поливі і збиранні різних культур, від листової зелені до полуниці, в теплицях.

Grover приносить Philу модулі для перевірок протягом циклу росту кожного модуля рослини. Спочатку Phil бере невеликий зразок суміші води і поживних речовин. Цей зразок потрапляє в резервуар, обладнаний датчиками для вимірювання вмісту поживних речовин і pH в модулі. Наукова група Iron Ox використовує ці дані, щоб зрозуміти, як рослини споживають воду, поживні речовини і з якою швидкістю.

   Як зазначає Сара Осентоскі, старший віце-президент Iron Ox з проектування,  вдосконалені датчики Phila дають командам фахівців з рослин і фахівцям з обробки даних цінну інформацію для оптимізації всієї замкнутої системи теплиць Iron Oх.

Додамо, що роботи Iron Ox з електроприводом  комерційно недоступні, вони обидва розроблені для використання в теплицях компанії в Каліфорнії. Поруч із фермами в Північній Каліфорнії Iron Ox на початку цього року заклав фундамент критої ферми площею 535 000 квадратних футів в Локхарті, штат Техас. Iron Ox розгортає парк роботів разом з групами фахівців з рослинництва, садівництва.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ