Що таке Purina Pro Plan. Особливості корму

Новини компаній 24.09.2024 167

Purina Pro Plan – це лінійка преміум-кормів для домашніх тварин, створена компанією Purina, яка є одним з провідних світових виробників раціонів для собак і котів. Корма Purina Pro Plan розроблені за участю ветеринарів та дієтологів. Вони пропонують оптимальні рішення для задоволення різних потреб домашніх тварин з урахуванням їхнього віку, розміру, рівня активності та стану здоров'я.

Кожна формула корму створена на основі останніх наукових досліджень у сфері харчування тварин. Корм містить оптимальну кількість білків, жирів, вітамінів і мінералів для підтримки здоров'я, енергії та імунітету. Він виготовлений із високоякісних інгредієнтів, до яких належить м'ясо, риба та інші натуральні продукти. Продукт дуже збалансований. Поживні речовини в Purina Pro Plan є в тій кількості, що оптимальна для підтримки здоров'я шерсті, шкіри, кісток, суглобів та травної системи. В його складі є антиоксиданти, такі як вітаміни C та E, які допомагають зміцнити імунітет і підтримують здоров'я на клітинному рівні.

Purina Pro Plan пропонує широкий асортимент кормів для собак і котів різного віку, від цуценят до дорослих і навіть старих тварин. Є також спеціальні лінійки для тварин із особливими потребами:

  • Корм для тварин із чутливим травленням.
  • Корм для тварин з алергією або чутливістю до певних інгредієнтів.
  • Спеціальні формули для стерилізованих або кастрованих тварин.
  • Раціони для підтримки здоров'я суглобів, зубів або серцево-судинної системи.

Деякі корми виготовлені з використанням інноваційної системи OptiNutrition, яка забезпечує збалансоване харчування тваринам, що потребують покращення обміну речовин, підтримки імунітету або здоров'я кісток та суглобів. Існують продукти, що сприяють здоровому травленню, зменшують газоутворення та підтримують баланс корисних бактерій у шлунково-кишковому тракті. Вони містять пробіотики, клітковину та інші інгредієнти. Разом з тим, в раціонах відсутні штучні барвники, консерванти чи підсилювачі смаку, що роблять їх безпечними для тварин і підходять для щоденного вживання.

Переваги Purina Pro Plan

Завдяки широкому асортименту, власники можуть вибрати саме той корм, який найкраще підходить для їхнього улюбленця, забезпечити йому індивідуальний підхід, враховуючи вік, породу, фізичні навантаження та інші особливості. Завдяки збалансованому складу, корм сприяє підтримці ідеальної ваги, здоров'я шерсті, міцності кісток і зубів, а також покращенню загального самопочуття тварини. Чи ж дивно, що корма Purina Pro Plan часто рекомендують ветеринари в якості повноцінного раціону для домашніх улюбленців.

Purina Pro Plan – це корм преміум-класу, розроблений для задоволення специфічних потреб тварин на різних етапах їхнього життя. Він поєднує в собі наукові інновації, якість інгредієнтів та широкий вибір формул для забезпечення здорового й збалансованого харчування собак і котів. Переходьте в Петслайк, щоб обрати найкращі продукти для свого улюбленця!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ