ЩОЙНО У ДНІПРІ ЗНОВУ ПРОЛУНАВ ВИБУХ. ПРИЧОМУ ЗНАЧНО ПОТУЖНІШИЙ ВІД ПОПЕРЕДНІХ

Микола Ясень 16.08.2024 113

 

У Дніпрі втретє за день пролунав вибух, що відомо

ЗА ОДНИМИ ДАНИМИ ЦЕ БУВ ТРЕТІЙ ЗА СЬОГОДНІ ВИБУХ. АЛЕ Є СВІДЧ ЕННЯ , НАЧЕ НАСПРАВДІ УЖЕ ЧЕТВЕРТИЙ. На цей раз за попередньою інформацією працювало ППО.

Принаймні можна казати, що у Дніпрі, місті, яке уже не раз ставало мішенню російських атак, сьогодні 16 серпня прогримів черговий вибух, що свідчить про агресію з боку рф. 

Близько 16:40 за Києвом жителі міста почули потужний вибух, який струснув повітря. Після нього в небі з'явилася характерна хмара, що вказує на роботу системи протиповітряної оборони. Поки що немає офіційних коментарів від української влади щодо цього інциденту. Однак, враховуючи останні події, можна припустити, що це була спроба російської армії атакувати Дніпро.

Дніпро, як і багато інших міст України, перебуває під постійною загрозою з боку російської армії. Росія використовує різноманітну зброю, у тому числі ракети та дрони, щоб атакувати цивільні об'єкти, інфраструктуру та військові об'єкти.

У контексті цих подій важливо пам'ятати, що російська агресія проти України має далекосяжні наслідки. Вона не тільки забирає життя мирних жителів, а й руйнує економіку країни, позбавляє людей даху над головою і руйнує їх життя.

Важливо стежити за офіційною інформацією від української влади та довіряти лише перевіреним джерелам.

У зв'язку з ВІЙСЬКОВИМ ПОЛОЖЕННЯМ повний розпродаж! Кеди ECCO – 75%


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ