Шість громад Павлоградщини - в «Армії відновлення» завдяки службі зайнятості

За матеріалами інтернет-видань 14.04.2023 306
Шість громад Павлоградщини - в «Армії відновлення» завдяки службі зайнятості

Нині до трудового фронту «Армії відновлення» долучилось шість із семи громад Павлоградського району Дніпропетровщини. Суспільно корисною працею охоплено понад 100 безробітних осіб. До кінця квітня їх кількість на Павлоградщині збільшиться вдвічі. Повідомив Дніпропетровський обласний центр зайнятості.
Зазначається, що керівництвом Межиріцької сільської ради організовано суспільно корисні роботи з пошиву елементів спецодягу та комплектуючих для Збройних сил України, а Богданівської сільської ради – плетіння маскувальних сіток.
Служба зайнятості скоординувала безробітних людей, які проживають в  громадах,  на осередки цих видів робіт. Судячи з відгуків шукачів роботи,  пропозиція тимчасової зайнятості була доречною.
 

«Вважаємо, що робимо важливу справу, допомагаємо армії. Шиємо необхідні речі для фронту, щоб скоріше наступила перемога, і наші хлопці повернулися додому живі та здорові», - говорить пані Тетяна з Межиріцької громади.

"У центрі зайнятості мені запропонували попрацювати в «Армії відновлення». Ми плетемо маскувальні сітки. Цю роботу нам оплачують. Я задоволена, що можу допомогти і собі, і армії», - ділиться враженнями  пані Оксана з Богданівської громади.

 

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ