«Сибірський батальйон» відвойовуватиме право народів рф на свободу

За матеріалами інтернет-видань 10.04.2023 346

Колишній співробітник ГРУ РФ перейшов на бік України / скріншот

     Колишній офіцер Головного розвідувального управління російської федерації Владислав Аммосов перейшов на бік України. Він тепер буде воювати проти росіян, тому що йому не подобається ситуація в росії.

     Відзначається, що Аммосов - уродженець Якутська й понад 15 років будував кар'єру в російській армії та її спецслужбах. Він запевнив, що готовий стріляти в росіян вже давно, тому що не може спокійно дивитися на ситуацію в країні.

    За словами Владислава, він брав участь у Другій чеченській війні на російській стороні, бо повірив пропаганді. Саме тоді він зрозумів, що народ Чечні воює за свободу, хоча спочатку вірив у казки про "бойовиків".

    Крім того, екс-співробітник ГРУ розповів про катастрофічну ситуацію серед офіцерського складу, де виявилося багато алкоголіків, зрадників, торговців зброєю, а також тих, хто відправляв солдатів на загибель. За його словами, зараз ситуація ще гірша.

      "Колишніх (офіцерів ГРУ - УНІАН) не буває. Я готовий хоч зараз в диверсійно-розвідувальній групі йти на територію росії і там знищувати ворогів. Вороги моєї Батьківщини - це ті, хто зараз підтримують цю путінську владу", – розповів Аммосов в інтерв'ю "Радіо Свобода".

    Він зізнався, що на момент окупації українського півострова Крим він вже не служив у ГРУ. Тоді чоловік зрозумів, що це початок кінця для росії.

    В Україну Аммосов потрапив після 24 лютого 2022 року через цивільну Раду в Польщі, яка оголосила набір добровольців до лав нацпідрозділів у складі ЗСУ, а також регіональні та національні організації громадянського опору в рф. Колишній співробітник ГРУ не один, разом з ним з рф виїхали й інші люди, які вже пройшли ряд перевірок.

    Окрім діючого батальйону ЗСУ "Туран", який складається з тюркомовних жителів Середньої Азії та Кавказу, В Україні створюється "Сибірський батальйон". Його мета - відвоювати право народів російської федерації на свободу.

    "УНІАН".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ