Ситуація з БпЛА і РЕБ на передовій критична, - Юрій Бутусов

За матеріалами інтернет-видань 05.08.2024 104

  Здача в полон – Федоров показав, як український дрон полонив солдата армії  рф » Слово і Діло

   Упродовж року російські війська на фронті отримали понад 90 тисяч квадрокоптерів для розвідки та бомбардування типу Maвік, згідно з даними розробників прошивки «1001». російська прошивка «1001» - хакерська програма для зміни заводських налаштувань дронів, для посилення захищеності від впливу засобів РЕБ. Прошивка встановлюється майже на усі російські дрони лінійки компанії DJI, в першу чергу на Мавік-3 та Мавік-3Т, які є основними засобами розвідки та бомбардування на передовій як в рф, так і в Україні.

   Юрій Бутусов, військовий експерт, сторінка ФБ.

   Цифри показують, наскілки стрімко відбувається роботизація поля бою та збільшення застосування дронів. На багатьох ділянках фронту у російських окупантів є значна кількісна перевага у дронах типу Мавік. У цей час, закупівлі Мавіків Міноборони та Мінцифри, по суті, провалені. Квадрокоптери купують волонтери, системності у постачанні нема.

   Так само нема системних поставок окопного РЕБ для захисту від мас ворожих дронів, все залежить виключно від... волонтерів. Коли ж Ставка Верховного головнокомандувача почне реагувати на критичну ситуацію з дронами та РЕБ у військах?


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ