Ситуація з електроенергією у Січеславщині незабаром покращиться

Григорій Давиденко 17.01.2023 444
      Про це у вечірньому дописі, разом із підсумками ще одного дня війни держави-терориста рф, повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. Підступна московія живе лише теперішньою, організованою нею війною. Вона зовсім не думає про майбутнє, про власних громадян і стає поступово ізгоєм, світовим вигнанцем і офіційним терористом. І ніяк не второпає, що в Україні майже ніхто не жалкує за "союзом непорушним", на "перемогах" і недолугих "здобутках" котрого московія пнеться кудись силоміць заїхати.
    Далі підсумки дня в краї від М. Лукашука.
     Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 328 доба добігає кінця.
Підсумки дня, що минає.
🔺Сьогодні у всіх районах Дніпропетровщини було тихо. Цю тишу протягом дня не порушили ворожі обстріли.
🔺На місці ракетного удару у Дніпрі завершено рятувально-пошукові роботи. Це були страшні, важкі три доби.
Щира подяка всім, хто допомагав і продовжує допомагати постраждалим від рашистського терору. Рятувальникам, медикам, слідчим, кінологам, волонтерам, всім небайдужим.
⚠️ Кілька слів щодо ситуації з електроенергією. Сьогодні мав розмову з енергетиками. Наразі Дніпропетровщина перевищує ліміти споживання. Нині в деяких наших громадах світла немає понад 4 години.
     Остання ракетна атака росії по Україні, звісно ж, завдала значної шкоди нашій енергетиці. Понівечено один блок теплової електростанції на Сході, вісім блоків теплових електростанцій на Заході держави, три магістральні підстанції. Дефіцит потужностей в енергосистемі зріс. Все це тягне за собою ті наслідки, які ми зараз бачимо.
    Я розумію обурення громадян. Розумію, що важко. Але прошу всіх пам’ятати, що в країні війна. Винна в цьому лише росія. Наші фахівці роблять все, що в їхніх силах, аби стабілізувати енергосистему. Це непросто, втім найближчими днями ситуація має покращитися.
Завершується ще один день війни. День, сповнений смутку і болю. Втім, наша віра залишається непохитною. Віра в українських захисників, у свою країну і у власні сили.
Російське зло буде знищене.
Ми сильніші! 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ