Слово маріупольця: чому рашистам важливо взяти Маріуполь?

За матеріалами інтернет-видань 21.03.2022 776

На своїй FB - сторінці політик і промисловець Сергій Тарута написав про блокаду Маріуполя, і чому рашистам важливо його взяти.
Зокрема, він підкреслив, що Маріуполь – це символ. Символ незалежної України.

"Після того, як прорвали оборону Херсона та оточили Маріуполь, взяти місто для рашистів зараз – завдання номер один. Ненависть, лють і жорстокість, яку демонструють щодо маріупольців орки, від безсилля і злості. Маріуполь треба захопити, щоб вести перемовини з Україною на умовах москви. А місто не здається.

Я сам маріуполець, у мене там розбомбили дім, розбомбили офіс і мій, і брата. Під завалами в Маріуполі загинула моя двоюрідна сестра. Обстріли рашистів забрали моїх близьких, друзів, товарищів. Але якщо мені дати вибір: врятувати своє життя, але здати Маріуполь, я не оберу порятунок.

Оборонці Маріуполя будуть стояти до кінця. І вони очікують, що прийде допомога – і силова, і гуманітарна. Що цими воїнами буде пишатись Україна. Що про їхні родини подбають.
Військові, які обороняють Маріуполь, – суперкіборги. Вони без зброї, на ходу застрибують на танки, відкривають люки і кидають туди гранати.

Чому не здати Маріуполь? Відповідь на це запитання очевидна й проста. Тому ж, чому 24 лютого не здали Україну.
Маріуполь прийняв бій за нас усіх.
Здати український Маріуполь рашистам – це здати українську державу".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ