Служу народу України!

За матеріалами інтернет-видань 22.03.2023 678
Служу народу України!

Цими словами відповідали українські воїни на потиск руки Президента України. Володимир Зеленський 22 березня 2023 року відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку.
У ході робочої поїздки в Донецьку область Глава держави поспілкувався з військовослужбовцями, подякував їм за захист України і вручив державні нагороди.
Зокрема, орден «Золота Зірка» від Глави держави отримав артилерист, капітан Ілля Вергун, якому присвоєно звання Героя України. З 24 лютого 2022 року він бере участь у протистоянні збройній агресії Російської Федерації. Безпосередньо керував протитанковими розрахунками під час звільнення міста Тростянця Сумської області, брав участь у стримуванні противника на Ізюмському напрямку. Підрозділи під його керівництвом та за особистої участі Іллі Вергуна знищили велику кількість ворожої техніки.
Президент України Володимир Зеленський відвідав госпіталь, у якому проходять лікування поранені українські військовослужбовці, зокрема, захисники Бахмута.


Захисників відзначено орденами «За мужність» ІІІ ступеня та медалями «За військову службу Україні».

Ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, княгині Ольги ІІІ ступеня та Данила Галицького були вручені і представникам Медичних сил Збройних Сил України.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ