Снігова хуртовина на заході Нью-Йорка забрала життя 28 людей

За матеріалами інтернет-видань 27.12.2022 503
Снігова хуртовина на заході Нью-Йорка забрала життя 28 людей

Тисячі будинків залишаються знеструмленими в регіоні Баффало, де на землі випало 49 дюймів снігу, і ще більше випадає. Повідомило видання The New York Times
За словами мера Баффало Байрона Брауна, це був дуже важкий і небезпечний сніговий шторм, який трапляється раз у поколінні. І все, що було спрогнозовано, ми отримали в місті Баффало.
Руйнівна хуртовина забрала життя щонайменше 28 осіб і, за словами офіційних осіб, була найсильнішим зимовим штормом за понад 50 років.
Коли шторм наближався до кінця, жителі Баффало почали виходити, особливо тому, що їхні запаси їжі закінчилися. Але через те, що багато доріг у західному Нью-Йорку непроїзні, тисячі людей все ще знеструмлені, а сніг, як очікується, продовжуватиме падати. Умови залишаються небезпечними.
Заборона на водіння залишалася в силі в Баффало, місті з населенням близько 270 000 людей, і в деяких його найближчих передмістях, оскільки влада благала жителів залишатися вдома.
Пан Браун сказав, що багато вулиць міста ще належить розорати, причому спочатку зосереджено увагу на розчищенні доріжок для машин швидкої допомоги, поліцейських, рятувальних машин і медичних працівників.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ