Софіївська громада Дніпропетровщини запалить «Різдвяну зірку - 2023»

За матеріалами інтернет-видань 24.12.2022 513
Софіївська громада Дніпропетровщини запалить «Різдвяну зірку - 2023»

25 грудня на сторінці Софіївської громади у мережі фейсбук стартує традиційний фестиваль «Різдвяна зірка 2023». Через повномасштабну війну цьогоріч громада вирішила змінити формат конкурсу на флешмоб і запрошує постійних і нових учасників взяти участь у фестивалі. Повідомив Петро Сегедій, голова Софіївської селищної територіальної громади.
За його словами, на Різдвяні свята добре відомий фестиваль об’єднує всі громади України понад п’ять років. У цей новорічний час учасники з різних міст, сіл нашої країни і навіть за кордоном дарують один одному справжній Дух Різдва.

"Цьогоріч через вторгнення російських загарбників на територію України фестиваль буде проводитись у форматі флешмобу «З Різдвяною зіркою до ПЕРЕМОГИ». Ми не дозволимо ворогу знищити нашу ідентичність, адже ми незламні і нескорені. Підтримаємо разом наших захисників піснею і словом!" – сказав Петро Сегедій.

Флешмоб різдвяних вертепів та обрядових композицій триватиме до 19 січня 2023 року. Організатори зазначають, що для участі необхідно опублікувати відео (тривалістю до 5 хвилин) на своїй сторінці чи на сторінці своєї громади у мережі «Фейсбук» (головне, щоб сторінка була відкритою). Вказати назву та керівника колективу, громаду, район та область за хештегом #РіздвяназіркаСофіївка.
Комунікаційним партнером фестивалю-конкурсу є Програма «U-LEAD з Європою» та її регіональний офіс у Дніпропетровській області.

Наступна
Цитата дня

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ