Сьогодні суд над Сергієм Пашинським, творцем вітчизняної зброї

За матеріалами інтернет-видань 23.02.2024 285
На зображенні може бути: 1 особа та текст
    Зізнаюся, чому мені подобається підтримувати Сергія Пашинського. Це частково егоїзм - задоволення моїх амбіцій, завжди хотіла бути героєм України. А Пашинський дуже результативний та ефективний державник, і я таким чином примазуюсь до його перемог на користь України.
   І байдуже, що його обливають брудом за кожен великий результат, я ж для себе знаю, які великі справи ВІН / МИ провернули.
   Ну, наприкла, десь на фронтових шляхах зустрічаю "Богдану", мене розпирає гордість - я показую хлопцям - яку ми з Пашинським чудо-гаубицю зробили. Хоча моєї особистої там участі "нуль з хвостиком", а участі Пашинського 80 відсотків, хлопці дивляться із захватом на мене і "мою" "Богдану".
   У депутатскій роботі були мої особисті результати. Навіть вагомі. Мільярдні повернення в бюджет України. Але найбільші результати, які для мене виправдовують згаяне для мене особисто життя (5 років депутатства я жила в пеклі), це моя участь в проєктах Пашинського.
   Наприклад, конфіскація півтора мільярда доларів януковича в держбюджет. За ці гроші, до речі, а також завдяки лобізму Пашинського були зроблені "Стугни", з якими я до сих пір воюю. Вони на початку війни були фактором, який ламав ситуацію на фронті на користь України...
   І я то знаю, що нічого безчесного ми не робили. Заробітки ніколи нас не цікавили. Нас цікавила слава України.
   Для перемоги треба творити. Я деструктор, все, що я можу зробити для України, це щось нищити. Нищити бандита янека, палити офіс партії легіонів, москальські танки і бмп, розігнати від кормушки з півсотні мультікорупціонерів...
   Але я чудово знаю, що для країни важливіше творити.
   А ось Пашинський - системний творець, в першу чергу в системі оборонки України. Якби його не мочили, то і війни би, певно, не було. Адже це він тягнув НЕПТУН до народження під шаленими накатами чорнухи. Звичайно, за мочиловим завжди стирчали вуха фсб, але скількох корисних ідіотів, вати, заробітчан, заздрісників, подонків було організовано ними!
   Він тягнув багато чого, що зрештою пояснює, чому саме він зміг налагодити постачання боєприпасів на початку війни, а не хтось інший.
   До речі, "Богдану" вдалося протягнути тільки тому, що він максимально засекретив, що це саме його проєкт.
   А скільки всього, зокрема, проєкти Пашинського в ППО не зроблені, тому що блокували наглухо всі його ініціативи...
   Але за кожну справу і проєкт я пишаюся, що в його команді, хто би там, що не оббріхував. Я ж знаю, що він/ми робили.
Хто хоче примазатися, як я, запросто може підти підтримати Пашинського на суді.
   Колишній Печерський суд, Хрещатик 42 А. 13.00. СЬОГОДНІ. Це п'ятниця.
Підтримати озброювача України особливо в часи війни - це дуже важлива справа. Онукам потім будете хвалитися своєю участю. Якщо, звісно, виживемо після розправ органів над ключовими персонами в захисті країни: Червінський, Пашинський, Марченко, Кривонос, Дудін, Водолазський та інші.
   Тетяна Чорновол, старший лейтенант ЗСУ, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ