Сьогодні в ДАРі стартує прийом заявок на карбамід в сезоні 2024-2025 р.р.

За матеріалами інтернет-видань 11.06.2024 354
Сьогодні в ДАРі стартує прийом заявок на карбамід в сезоні  2024-2025 р.р.

Уряд США у межах ініціативи AGRI-Україна безоплатно надасть мінеральні добрива для польових робіт в сезоні  - 2024-2025 років для понад 3 300 українських агровиробників з прифронтових та деокупованих областей. Через Програму USAID АГРО українським агровиробникам передадуть загалом 6,6 тисяч тонн добрив. Кожен погоджений учасник зможе отримати до 2 тонн добрива карбамід.
У співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України, реєстрація на отримання допомоги відбудеться через Державний аграрний реєстр (ДАР) у розділі “Доступні програми” - “USAID АГРО_карбамід під зернові та олійні в сезоні 2024-25 р. для постраждалих від військових дій областей.”
Подача заявок розпочнеться 11 червня (з 00:00) та триватиме по 25 червня або до вичерпання обсягів допомоги. Отримати допомогу можуть агровиробники, які:
• мають в обробітку від 5 до 500 га в Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях (за винятком тимчасово окупованих територій),
• вирощують зернові або олійні культури,
• зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи-підприємці, зокрема, сімейні фермерські господарства.
Погоджені заявники, які обробляють від 5 до 25 гектарів землі (власна та орендована), отримають по одній тонні добрива, а ті, хто обробляють від 25 до 500  га - по дві тонни. Очікується, що допомога буде використана для внесення під зернові та олійні культури врожаю 2025 року.

 

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ