СЬОГОДНІ В КАЛЕНДАРІ УКРАЇНИ ДЕНЬ ФЕРМЕРА

За матеріалами інтернет-видань 19.06.2023 554

    

   Метою Асоціації фермерів та приватних землевласників України є сприяння розвитку масового фермерського руху на Україні та консолідація зусиль своїх членів, а також прогресивних верств населення України для сприяння створенню і розвитку альтернативного державному, конкурентноспроможного, високотоварного господарського укладу в аграрному секторі економіки України, заснованого на приватній власності на землю, засоби виробництва, вироблену продукцію та доходи. Захист законних соціальних, економічних та інших інтересів своїх членів.

     Напрямки діяальності:
1. Внесення пропозиції до органів влади з питань земельної реформи, участь у розробці проектів нових законів, підзаконних актів, проектів доповнень та змін до чинних нормативних документів;
2. Сприяння проведенню аграрної реформи в Україні;
3. Сприяння створенню фермерських господарств, діяльність яких базується на приватній власності на землю, засоби виробництва, вироблену продукцію та доход і на вільному кооперуванні товаровиробників між собою та підприємствами промисловості і торгівлі;
4. Сприяння розвитку сільської місцевості і відбудові покинутих сіл, господарському використанню родючих земель, які не використовуються або використовуються незадовільно.

    Доброго здоров'я вам і вашим сім'ям, мужні відновлювачі прадавнього родинного способу господарювання на землі, наснаги і нових звершень для розквіту і Перемоги України!

 

 

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ