Солдати з окупованої рф Південної Осетії відмовилися воювати в Україні

За матеріалами інтернет-видань 01.04.2022 556

Південно-осетинці поверталися додому буквально пішки — медіа (Фото:OSINT Visioner via Twitter)

Південно-осетинці поверталися додому буквально пішки — медіа (Фото:OSINT Visioner via Twitter)

Розуміння того, що за імперські забаганки москви воювати немає ніякого сенсу, приходить до все більшого числа окупованих ерефією народів. Південно-осетинські війська 4-ї військової бази зс рф сказали "ні" загарбницькій війні в Україні і повернулися 30 березня додому. Вони звинуватили командування в тому, що їх відправляли на загибель, повідомила Медіазона.

Проблеми за участю південно-осетинських військових виникли від початку їхнього направлення в Україну. Скандал виник після того, як їх відправляли «абсолютно без усього, порожніми, а люди на свої гроші купували їм бронежилети та інше».

В свою чергу, «експрезидент» окупованої росією в Грузії Південної Осетії Едуард Кокойти заявив: «це не гарматне м’ясо, нас і так мало. Ми генофонд практично втратили».

Проблема виникла, коли один із солдатів підірвався на міні, після чого їхній генерал заборонив їм забрати тіло і натомість наказав відправити назад порожню труну. Коментар осетинського воїна:

- І наші хлопці розлютилися. Хотіли його там убити. А в нього охорона 10−12 чоловік, щоб йому ніхто його маму не ****** [зґвалтував]. Вони нас на смерть вели. Ось приїдемо і поговоримо з людьми, і навіть на площу можемо вийти — сказати, що нас вели на вірну загибель.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ